Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Asagidaki makaleyi bir dedektiflik burosunun safasinda buldum link asagidadir. Bu Sai Baba da Peygamberlik ilan etmis, bu yuzden Iskender Iki peygamber ayni karpuzda olmaz diye bu, bariscil takilan shirbazi DECCAL ilan etmis. Bu dedektif sahsen sai babayi izlemis ilginc bir makale. Hidistandanda onune gelen her sihirbaz kendini peygamber ilan ediyor. Bizdede bir iki marifet sergiledikleri icin Profesyonel Shirbazlik yapamayanlar kendini Resul ilan ediyor.
-----------------------------------------------
"Bu Tarikat' ın öğretileri Sai Baba' nın öğretisi adı ile Hindistan kökenlidir. Sri Sathya Sai Baba (yani; Ulu Yükselmiş ilk Baş lider) 1980' den beri dünya piyasasına açıldı. Piyasa diyorum çünkü, bu peygamber olma durumu artık bir sektör. Elini sallasan kutsal adama çarpıyor. Spritüelizm Sömürücüsü Sai Baba aynı zamanda çok iyi bir illüzyonist.
Sai baba kendi internet sitesinde dahil bir çok görüntü yayınlıyor. Bu görüntülerde ağzından, elinden ve burnundan çeşitli altın ziynetler ve tozlar çıkartıyor ve bunları materyalize ettiğine inanılıyor. Sai baba var olmayan bir şeyi var etme yeteneğine sahip anlayacağınız. Sitesinde yayınlanan birçok görüntüde elinden birden bire çıkan altınlar, kolyeler mevcut. Ancak dikkatli baktığınızda bunların el çabukluğundan başka bir şey olmadığını çok rahat anlıyorsunuz. Ayrıca Hindistan' da bulunduğum zaman bu adamın şovlarına şahit oldum. İnsanlardan para dolu zarflar toplar bu şovlardan sonra. Karşılığında herkesin üzerine altın tozları serper. Hindistan halkı zaten cahil bir halktır ve buna kanar.
Hindistan hükümetinin bu tür insanlardan çok şey kazandığı aşikar. Dünya' nın dört bir yanından Sai baba' nın mucizelerini görmeye gelen insanlar var. Bu insanlar her ülkeden özel organizasyonlarla Hindistan' a getiriliyor ve adam başı 100$ ile 5000$ zorunlu bağış yapmak durumunda bırakılıyorlar. Bu bağışı yapmayan Sai baba' yı görmekten mahrum kalıyor. Türkiye'de içinde olmak üzere 6 Avrupa ülkesinde daha Sai Baba' nın gizli öğreti kiliseleri var. Ancak bu kiliseler organize suçlar birimleri tarafından sürekli gözlem altında tutuluyor.
Bende Sai baba' nın bu gösterisine katıldığımda, Hindistan Konsolosluğundaki bir yakınım aracılığı ile ön saflarda oturma şansım olmuştu. Sai baba hepimizin başlarının etrafında elini gezdirdi ve kafamızdan aşağı altın tozları dökülmeye başladı. Bu toz parçalarını Türkiye' ye döndüğümde kapalı çarşıdaki bir çok sarraf' a gösterdim. Hepsi bana bu tozların kendilerinin de zaman zaman kullandığı bir makine yardımı ile üretildiğini söyledi. Tamamen emin olmak amacı ile aynı tozları kimyasal testler için bir kuyumcuda bıraktım. Ertesi gün tozların 18 ayar, yani büyük oranı bakır olduğunu bile öğrenmiştim. Kaldı ki yandaki fotoğrafta gördüğünüz altın topu boğazından çıkartıyor. Allah Allah...
Sai baba internet' te olduğu kadar, Seyahatlerinde de çok aktif bir sahtekar. Yanında dolaştırdığı 2 tır dolusu malzeme, ahçıları ve uşakları ne kadar mütevazı bir peygamber olduğunu gösteriyor. İlginç bir nokta ise, Sai baba turnesine Türkiye' yi katamayacağını, Türk insanının bu öğretiye hazır olmadığını ısrarla belirtiyor. Kendisine (Türkiye' ye gelecek misiniz?) diye sorduğumda " Türkiye' de çok fazla peygamber olduğunu söylemişti. Şaşırmıştım... yalanda sayılmaz hani. :)
Prashanthi Nilayam sai babanın pek mütevazı evi. Evin girişi yanda göreceğiniz gibi som altın ve mine kaplama kullanılarak yapılmış. 300 dönüm arazi üzerine kurulmuş dev bir bahçesi var. Bahçede dev 12 süs havuzu ve misafirlikler mevcut. Sarayın, pardon yandaki fotoğrafta da göreceğiniz pek mütevazı evinin dışında ve içinde 4 ton altın kullanılmış. Şaka gibi. Eğer bu adam elinden kolundan çıkartmıyorsa bu kadar altını nereden bulacak diye bir soru geliyor insanın aklına. Ancak tüm dünya' dan ona para kadar altın ve değerli bir sürü hediye geliyor haliyle.
Hindistan' da bulunduğum dönemde Sai baba' nın mutluluğu için kendini öldürenleri duymuştum. Bunu kendisine yazılı olarak sorduğumda, bir hafta sonra şu cevap gelmişti;
"Biz ne yapabiliriz, niyadı dolmuş olanlar için. onlar kendi yollarını çizmişler ve seçimlerini bizim mutluluğumuz için kullanmış neferlerdir. Bir sonraki yaşantılarında tekrar bizim yanımızda olacaklar zaten. Ölüm yanımızda olursa, yanımızda doğar insanlar..."
Acı ve üzüntü içinde karşıladığım Sai baba' nın intiharı destekler bu cevabı kendisi hakkında, insan hakları mahkemesine suç duyurusunda bulunmama yol açmıştır. Ancak İnsan Hakları Yüce Mahkemesi 'nin Hindistan 'da hiçbir yaptırım yapamayacakları cevabını geçen ay öğrenmiş bulunmaktayım.
İnsanları kandırmaktan öte, doğruyu ve dürüstlüğü öğreteceğiz ve aşılayacağız kandırmacaları ile köleleştiren bu tür uluslar arası örgütlere dikkat. Sai baba kendi özel tv kanalından uydu aracılığı ile yayınlar yapıyor ve kandırılan siz yada çocuğunuz olabilir. Böyle bir tarikatın içine, acaba nedir sorusu ile bile sakın girmeyin. Gözünüzü boyayacak mucizeleri yaratmakta görsel teknoloji her gün kendini dahada geliştiriyor. Artık gördüğünüze de inanmamak en sağlıklısı anlayacağınız.
Kalbinizin ve inancınızın açlığını okuyarak ve bilgilenerek gidermek daha zordur. Bu insanların hazır vaatleri sizi öldürür. Zor olanı yada ölümü siz seçeceksiniz. Bizden uyarması, dikkat!
dr.joseph erdem
Sai Baba' nın Sarayı Prashanthi Nilayam
|
Saray Prashanthi Nilayam'ın Giriş Kapısı
|
Sahte Peygamber Sri Sathya Sai Baba
|
Sai Baba Öğretisi Logosu
|
Ağzından çıkardığı 24 ayar altın top
|
http://www.ozeldedektif.us/saibaba.html
__________________ 43/44 Dogrusu o Kur'an, senin için de, kavmin için de bir ögüttür ve siz ondan sorguya çekileceksiniz.
|